Orvosaink

Privátgasztro.hu

Gasztroenterológiai és hepatológiai magánrendelő

1096 Budapest Thaly Kálmán u. 50. I. emelet 4. ajtó

 

Bejelentkezés

telefonon           +36 1 9506217                                   +36 70 2345007

emailen              info@privatgasztro.hu

Dr. Bihari László FEBS

Dr. Bihari László FEBS

sebész, proktológus

osztályvezető egyetemi tanársegéd

 

2002-ben végzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Végzést követően a Szent Rókus Kórház Sebészeti Osztályán dolgozott Dr. Lestár Béla vezetése alatt. Ez időszak alatt kedvelte meg a colorectalis sebészetet és proktológiát. 2007-től a Semmelweies Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján, majd 2022-től a Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikán dolgozik. 2009-ben tett sebészetből szakvizsgát. 2010-ben és 2011-ben Houstonban a University of Texas Health Science Center at Houston, illetve a Baylor College of Medicine Transzplantációs Immunológiai Laboratóriumában dolgozott. 2015 óta az Európai Uniós transzplantációs sebészeti szakvizsga megszerzésést követően a „Fellow of the European Board of Surgery” (FEBS) cím birtokosa.

Az általános és transzplantációs sebészet mellett a laparoscopos coloproctológiai műtétek, valamint a gyulladásos bélbetegségek (IBD) sebészete tartoznak fő érdeklődési területei közé.

Aktív részt vállal a klinika magyar és angol nyelvű oktatásából is. Tagja a Magyar Sebész Társaságnak valamint a Magyar Transzplantációs Társaságnak és az Európai Coloproctologiai Társaságnak.

 

Vizsgáletok

Sebészeti konzultáció 

Kisműtét

Proktológiai konzultáció 

Proktológiai konzultáció, vizsgálat, anoszkópia 

Proktológiai konzultáció, vizsgálat, anoszkópia, rectoszkópia 

Aranyér ellátása gumigyűrűzéssel