Orvosaink

Privátgasztro.hu

Gasztroenterológiai és hepatológiai magánrendelő

1096 Budapest Thaly Kálmán u. 50. I. emelet 4. ajtó

 

Bejelentkezés

telefonon           +36 1 9506217                                   +36 70 2345007

emailen              info@privatgasztro.hu

Dr. Fried Katalin

Dr. Fried Katalin

gasztroenterológus-hepatológus

részlegvezető főorvos

 

1986-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel. 1991-ben belgyógyászatból, 1996-ban gasztroenterológiából, 1998-ban infektológiából szakvizsgázott.

1986-1995 között a Fővárosi Balassa János Kórház gasztroenterológiai profilú I. sz. Belgyógyászatán dolgozott. 1995-től a Szent László Kórház (Délpesti Centrum Kórház) munkatársa. 2004-től a kórház endoszkópos laboratóriumának, gasztroenterológiai szakrendelőjének vezetője. 2016-tól a kórház gasztroenterológiai-hepatológiai részlegének részlegvezető főorvosa.

1994-től végez endoszkópos vizsgálatokat (gyomor-, vékonybél-, vastagbél- és epetükrözést), de mindennapos munkája részét képezik a különböző terápiás endoszkópos beavatkozások (nyelőcsővisszér kezelések, gyomor- és vastagbél polyp eltávolítás, epeúti kövek és elzáródások kezelése) is. A gyomor-bélrendszeri betegségek kivizsgálása és kezelése mellett kiemelten foglalkozik hasmenéses betegségek és májbetegségek diagnózisával és kezelésével, igen nagy tapasztalatot szerzett a Clostridium difficile fertőzések kezelésében és a széklet transzplantációban. Részt vesz az orvostanhallgatók képzésében, a szakorvos képzésben és továbbképzésben, tankönyv összeállításban.

 

Vizsgálatok 

Gasztroenterológiai konzultáció 

Hepatológiai konzultáció

Gyomortükrözés 

Gyomortükrözés bódításban 

Gyomortükrözés altatásban 

Vastagbéltükrözés (széndioxiddal) 

Vastagbéltükrözés bódításban (széndioxiddal) 

Vastgabéltükrözés altatásban (széndioxiddal) 

Mintavétel szövettani vizsgálatra 

Polyp eltávolítása