Orvosaink

Privátgasztro.hu

Gasztroenterológiai és hepatológiai magánrendelő

1096 Budapest Thaly Kálmán u. 50. I. emelet 4. ajtó

 

Bejelentkezés

telefonon           +36 1 9506217                                   +36 70 2345007

emailen              info@privatgasztro.hu

Dr. Laki András

Dr. Laki András

radiológus szakorvos 

 

1987-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1992-ben tett szakvizsgát radiológiából. A budapesti Semmelweis Kórház, Orvostovábbképző Egyetem, Országos Gyógyintézeti Központ, Állami Egészségügyi Központ, Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika radiológiai osztályain dolgozott. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikájának részállású munkatársaként ultrahangvizsgálatokat végez, mellette magánrendelést folytat.

Több, mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik az ultrahangvizsgálatok terén, ezen belül is leginkább a has-kismedence és bélrendszer, pajzsmirigy, nyaki lágyrészek, nyirokcsomók, végtagi lágyrészek, nyaki és végtagi erek színes duplex vizsgálatát végzi. Szakmai érdeklődése a hasi szervek mellett az urológiai és andrológiai vonatkozású ultrahangvizsgálatok felé is irányul. A fentiek mellett tapasztalatot szerzett a hagyományos röntgenvizsgálatokban, különböző CT és MR vizsgálatokban.

Részt vesz a szakorvosok képzésében és továbbképzésében, valamint a radiológus asszisztensek főiskolai képzésében, korábban a szonográfusok képzésében is. Főiskolai jegyzetek szerkesztője és több fejezet szerzője.

Három könyvben több könyvfejezetet írt urológiai betegségek radiológiai diagnosztikájáról. Hazai és külföldi szaklapokban megjelent tudományos cikkek társszerzője, hazai és külföldi kongresszusokon szerepelt előadásokkal és poszterekkel.

 

 

Vizsgálatok 

Hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat 

Hasi, kismedencei, gyomor-bél rendszer ultrahangvizsgálat 

Hasi, kismedencei ultrahang a hasi erek Doppler vizsgálatával 

Epehólyag kontrkciós vizsgálat 

Nyaki erek ultrahangvizsgálata 

Pajzsmirigy és nyaki lágyrészek ultrahangvizsgálata 

Egyoldali végtagi vénás Doppler ultrahangvizsgálat 

Egyoldali végtagi artériás Doppler ultrahangvizsgálat 

Lágyrész ultrahangvizsgálat 

Két ultrahangvizsgálat egy ülésben 

Három ultrahangvizsgálat egy ülésben 

Négy ultrahangvizsgálat egy ülésben